|
Category: Food & Beverages -> Food Ingredients
Country: All countries
 Ros� z kury KNORR moze byc stosowany jako podstawa do przygotowania zup i sosów, przyprawa do gotowania oraz sk�adnik marynat. Smak roso�u mo�esz udoskonalia dodajac np. natka pietruszki lub marchewka.[...] Details...   W stałej ofercie posiadamy proszki kakaowe krajowych producentów oraz importowane. zapraszamy do współpracy / rewelacyjne ceny![...] Details...   Wysokiej jakości przecier cebulowy, wyprodukowany ze świeżej cebuli.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie - od 2kg do 180kg.
Rewelacyjny dodatek do dań gotowych, produktów mięsnych, zup, sosów, itp.[...] Details...   Wysokiej jakości przecier truskawkowy, dostępny zarówno z pestkami jak i bez pestek.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie.
Rewelacyjny dodatek do wkładów dżemów, lodów, nadzień owocowych, itp.[...] Details...   Wysokiej jakości przecier malinowy.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie.
Rewelacyjny dodatek do dżemów, lodów, nadzień owocowych, itp.[...] Details...   Jesteśmy producentem lecytyn proszkowych.Zapraszamy firmy do współpracy.[...] Details...  Sprzedamy:
- Cukier Biały Kryształ
- Pochodzenie polskie
- pakowany A25 kg, A50 kg
- min. ilości: 24 tony
- ceny: uzgadniane na każdy nowy tydzień z transportem do odbiorcy[...] Details...   Koszenila
Chlorofil
B-caroten
Annatto
Ekstrakt ze skórek winogron[...] Details...  Sprzedam mleko w proszku kl.,II-24 000kg-4.30zł/kg
tel; 605-82-40-99[...] Details...  Koncentrat ciasta bezglutenowego przeznaczony do wypieku wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Waga: 500/1000g
Okres przydatności: 9 miesięcy
Skład surowcowy:
Skrobia pszenna, skrobia kukurydziana, guma guar - substancja zagęszczająca, błonnik pokarmowy, cukier, glukoza, pektyna - substancja zagęszczająca, mono i dliglicerydy kwasów tłuszczowych - emulgator.
białko 0,72g; tłuszcz 0,10g; węglowodany 83,64g
Wartośc energetyczna:
338 kcal; 1434 kJ[...] Details...
|
|